josefinehe

Alla inlägg under november 2010

Av Josefine Hedlund - 4 november 2010 18:13

  


FRISKIS OCH SVETTIS HERE I COME!


dagens outfit efter träning, seee you

Av Josefine Hedlund - 4 november 2010 16:31

det är så kul att statisken ändras upp ner väldigt mycket men vore jättekul om ni fortsätta att läsa min bloggis :) 


just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar (känns som att jag alltid skriver om mat, haha) och efter det ska jag åka och träna, känner mig lite snorig men det får gå ändå för jag vill komma igång nu, har faktiskt inte ätit eller druckit något onyttigt idag, duktig!! 


ja och så idag har jag bara jobbat, fick jobba över lite och sen åkte jag till mitt andra jobb och lämnade min tidrapport så att man får lön och sen köpte jag en sallad och sen hem :)


så efter träningen blir det robinsson sen ska jag visa er min outfit :) 

puss och kram skumbanan

Av Josefine Hedlund - 3 november 2010 22:03

angående playsuiten som jag skulle köpa på gina och den inte har visat i bloggen är för att jag inte har köpt den helt enkelt, jag testade den men den satt inte alls bra nertill, alldeles för stor så det såg ut som man hade världens hängrumpa och det vill man ju icke. 


nej nu ska jag lägga mig i sängen för är jättetrött som sagt men även helt dunder förskyld och kan inte andas igenom min näsa för den är så täpt så ska bara vänta på att jesper kommer och sen sova


puss på er :)

Av Josefine Hedlund - 3 november 2010 20:47

heeej på er! som ni har längtat efter mig va ;)? skämtosido, jag behövde inte jobba nu ikväll mellan 20 och 21.30 för att min brukare (personen som jag "tar hand om") var sjuk så det blev ingenting idag, ändå ganska skönt för jag har ganska trött i kroppen efter att ha jobbat från 11 imorse, så nu blir det mat och sen ska jag kolla på bonde söker fru på webtv, haha det är ju fan ett skämt men kul att kolla på andra människor som ja, gör bort sig 


nej nu ska jag äta hörs efteråt

puss


dagens, årets låt, älskar den!


Av Josefine Hedlund - 2 november 2010 21:39

såja! nu är jag klar med mitt rum, tog bara en timme typ, fast nej, då gjorde jag mycket annat också, men nu är det fint, orkade dock inte bädda rent och ska inte sova hemma inatt så tänkte att jag gör det imorgon istället :) så nu ska jag åka iväg hem till jesper och sova där, imorgon jobbar jag från kl. 11 till 22.10, alltså hela dagen så jag kommer inte att hinna skriva förens på kvällen men då kan jag iaf berätta om dagen men så att ni vet och inte blir ledsna när det inte finns några nya inlägg ;)


nu måste jag åka puss och kram


före

   


efter

  

   

Av Josefine Hedlund - 2 november 2010 20:49

när ska jag ta hem en sån här söt sak? älskar mopsar och funderar ibland otroligt starkt på att köpa en men tänker alltid steget längre, men jag vill jag vill jag vill :(


  

Av Josefine Hedlund - 2 november 2010 20:31

nu har jag precis kikat klart på biggest loser sverige, tycker faktiskt att det är ett fint program och att människor får chansen att ändra sina liv, vissa har liksom gått ner 34 kg på sju veckor vilket är helt sjuk mycket enligt mig iaf. detta fick mig att bli lite inspirerad eftersom jag själv inte är den bästa på att äta nyttigt och allt som hör till så gick jag in och kollade efter lite recept på nyttig mat och hittade något som lät riktigt bra, liksom, hur gott såg inte detta ut!?


Lax fried rice


Lax Fried Rice

Ingredienser

1 påse Findus Grön Deli, Sockerärter, Broccoli & Haricots Verts
1,5 dl jasminris
1 vitlöksklyfta
½ rödlök
2 morötter
1 msk Soja
1 msk Fisksås
4 Findus laxspett
½ röd chilipeppar
2 msk sesamfrön


gå in här för att få mer inspiration :)

 http://www.findus.se/recept/fisk/lax-fried-rice 


Av Josefine Hedlund - 2 november 2010 19:24

usch va jag blev trött av träning, men det var jätteskönt nu efteråt men fan va man tappar av att vara borta i några veckor så nu måste jag ta tag i det här igen! men nu är jag iaf peppad till det så det kommer nog gå bra:)


har sett att min statisk har ökat väldigt mycket och det är jätteroligt och jag hoppas att ni kommer stanna kvar och läsa min blogg och ska försöka att ge er så många inlägg som möjligt, nu ska jag städa mitt rum, duscha och sen kolla på biggest loser sverige på web tv :)


ha det underbart så hörs vi på ett godnatt inlägg sen :)


förresten, har inte visat er att jag faktiskt har varit nagelmodell för ett skönhetsställe här i västerås som heter harmoniq, inte bästa bilden men kul att visa:)


  


  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

besöker du min blogg ofta?
 flera gånger dagligen
 någon gång i veckan
 en gång i veckan
 första besöket

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards